Tatjana Ječmenica - Jeftić preuzima FED kup reprezentaciju

Izvor: Blic, 05.Nov.2014, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tatjana Ječmenica - Jeftić preuzima FED kup reprezentaciju

Tatjana Ječmenica - Jeftić novi je selektor FED kup reprezentacije Srbije, saopštio je Teniski savez Srbije.

Ovo je odlučeno na sastanku Stručne komisije koju je odredio Upravni odbor TSS, a Ječmenici je ovo drugi mandat, pošto je na kormilu FED kup selekcije bila od 2005. do 2006. godine.

Tatjana Ječmenica-Jeftić je u igračkoj karijeri nastupala za FED kup selekciju, a kao profesionalni igrač u singlu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najbolju poziciju imala je 24.juna 1996. godine, kada je bila 72. na WTA listi, a iste godine bila je najbolje plasirana i u dublu (88. mesto).

Komisija koja je donela odluku o novom selektoru brojala je pet članova, a sačinjavali su je Toplica Spasojević (predsednik Upravnog odbora TSS), Aleksandar Bolić (sportski direktor), Slobodan Vojinović (predsednik Stručne komisije), Radmilo Armenulić (počasni član TSS i bivši selektor) i Milan Čonkić (bivši selektor).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ječmenica novi selektor FED kup reprezentacije Srbije

Izvor: HotSport.rs, 05.Nov.2014

Nekadašnja teniserka Tatjana Ječmenica imenovana je danas za selektora FED kup selekcije, saopštio je danas Teniski savez Srbije (TSS). . . Ječmenica, nekada 72. igračica na WTA listi, nasledila je Dejana Vraneša, ali se praktično vratila na poziciju selektora, s obzirom na to da je svojevremeno...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.