Suđenje Tomićevom ocu odloženo za oktobar

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Maj.2013, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje Tomićevom ocu odloženo za oktobar

Suđenje ocu australijskog tenisera Bernarda Tomića, Džonu, koji je optužen za fizički napad na sparing partnera svog sina na ATP turniru u Madridu, odloženo je za oktobar.
(FOTO: AP)
Sud je odlučio da pomeri ročište zbog toga što Francuz Toma Drue kome je Tomićev otac polomio nos, nije mogao da otputuje u Španiju i prisustvuje suđenju.
Incident se dogodio na ulici u Madridu 4. maja, tokom trajanja ATP turnira, a Džon Tomić odbacuje optužbe za napad tvrdeći da je to učino u samoodbrani.
Madridski sud je saopštio da je Tomić slobodan da napusti Španiju i očekuje se da će se vratiti da prisustvuje suđenju, a tačan datum će biti naknadno određen.
Ukoliko bude proglašen krivim, Džon Tomić može da bude kažnjen zatvorom u rasponu od tri meseca do tri godine.
Bernard Tomić je loše započeo sezonu na šljaci, pošto je u Madridu izgubio na startu od češkog veterana Radeka Stepaneka sa 2:0 u setovima.
Tomić je u međuvremenu odustao od učešća na Mastersu u Rimu koji se održava ove nedelje.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suđenje Tomićevom ocu odloženo za oktobar

Izvor: Kurir, 13.Maj.2013

Džon Tomić je fizički napao Tomasa Druea..MADRID - Suđenje ocu australijskog tenisera Bernarda Tomića, Džonu, koji je optužen za fizički napad na sparing partnera svog sina na ATP turniru u Madridu, odloženo je za oktobar...Sud je odlučio da pomeri ročište zbog toga što Francuz Tomas Drue...

Nastavak na Kurir...

Teniserovom ocu odloženo suđenje za napad

Izvor: Akter, 13.Maj.2013

Suđenje ocu australijskog tenisera Bernarda Tomića, Džonu, koji je optužen za fizički napad na sparing partnera svog sina na ATP turniru u Madridu, odloženo je za oktobar

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.