Stivens ubedljiva, loš dan za nositeljke u Melburnu

Izvor: B92, 16.Jan.2019, 04:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stivens ubedljiva, loš dan za nositeljke u Melburnu

Peta teniserka sveta Sloun Stivens lako se plasirala u treće kolo Australijan opena pobedom nad Timeom Baboš u dva seta.

Stivens je savladala Mađaricu rezultatom 6:3, 6:1 posle nešto više od sat i po vremena igre.

Amerikanka, koja je pre godinu i po dana slavila na US openu, dobila je izuzetno težak prvi set koji je završen posle 83 poena i verovatno je najduži u istoriji završen tim rezultatom.

Međutim, kada je u tome uspela, slomila je otpor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rivalke i obezbedila duel sa Petrom Martić.

Hrvatska igračica, 31. nositeljka u Melburnu, eliminisala je mladu Čehinju Marketu Vondrušovu u dva seta – 6:4, 7:5.

Karolin Garsija je takođe bila uspešna i sa dva puta po 6:3 je pobedila Zoe Hajvs iz Australije koja je dobila “vajld kartu”.

Treći dan Australijan opena značio je i kraj za 9. i 20. nositeljku – bolja od Kiki Bertens bila je Anastasija Pavljučenkova sa 3:6, 6:3, 6:3, dok je Anet Konteveit izgubila od Alijaksandre Sasnovič iz Belorusije, rezultatom 6:3, 6:3.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stivens ubjedljiva, loš dan za nositeljke u Melburnu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2019

Peta teniserka svijeta Sloun Stivens lako se plasirala u treće kolo Australijan opena pobjedom nad Timeom Baboš u dva seta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.