Izvor: RTS, 25.Jan.2021, 17:43

Srbija odbranu trofeja na ATP kupu počinje protiv Kanade

Najbolji srpski teniseri takmičenje u ovogodišnjem ATP kupu počinju 2. februara duelom protiv Kanade, objavili su organizatori. Dva dana kasnije Srbija igra protiv Nemačke. Polufinale je na programu 5. februara, a finale dan kasnije.
ATP kup će i ove godine biti glavna priprema najboljih tenisera za prvi grend slem u sezoni, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << takmčinju reprezentacija, na kojem Srbija brani trofej osvojen prošle godine, učestvovaće 12 selekcija.

Srbija se takmiči u Grupi A, zajedno sa selekcijama Kanade i Nemačke, a Kanađani će biti prvi rival Đokoviću i ekipi, 2. februara.
Dva dana kasnije uslediće duel sa selekcijom Nemačke, a ukoliko se plasira u polufinale, Srbija će igrati u petak 5. februara.
Veliko finale na programu je u subotu 6. februara, od 7.30 po srednjoevropskom vremenu.
Ekipe su podeljene u četiri grupe, a plasman u polufinale obezbediće pobednici grupa.
Za razliku od prošle godine, kada se ATP kup igrao u tri grada, ove godine će se svi mečevi igrati u Melburnu.
Srbija je prošle godine u premijernom izdanju osvojila takmičenje, a ove godine će reprezentaciju predstavljati Novak Đoković, Dušan Lajović, Filip Krajinović i Nikola Ćaćić.
Selektor je Viktor Troicki.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Poznato kada Đoković počinje novu sezonu, a Srbiju odbranu titule na ATP kupu

Izvor: RTS, 26.Jan.2021, 09:10

Poznato je kada će najbolji teniser sveta Novak Đoković započeti novu sezonu, kao i kada će reprezentacija Srbije startovati na ovogodišnjem ATP kupu. Organizatori prvog ekipnog takmičenja u godini objavili su raspored pred turnir na kojem Srbija brani titulu. . Našu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.