Srbija i Kanada u borbi za polufinale ATP kupa

Izvor: RTS, 09.Jan.2020, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija i Kanada u borbi za polufinale ATP kupa

Teniske reprezentacije Srbije i Kanade u ponoć započinju četvrtfinalni duel ATP kupa, a pobednik će u polufinalu igrati protiv selekcije Rusije. Dušan Lajović igra protiv Feliksa Ože-Alijasima, Novak Đoković protiv Denisa Šapovalova, posle čega će uslediti duel dublova.
Prvu fazu takmičenja teniseri Srbije završili su sa sve tri pobede – protiv Južne Afrike, Francuske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Čilea, a u četvrtfinalu ih očekuje duel sa Kanadom.

Kanađani su se među osamnajboljih ekipa u takmičenju "ušunjali" kao druga drugoplasirana ekipa iz prve faze takmičenja, što ne znači da "orlove" očekuje lak zadatak.
Ože-Alijasim je jedan od najperspektivnijih tenisera današnjica, dok je Šapovalov u poslednje dve godine izrastao u igrača koji ume da pomrsi račune favoritima.
Ipak, Novak Đoković i Dušan Lajović pokazali su u Bizbejnu da se nalaze u dobroj formi.
Ukoliko savlada selekciju Kanade, Srbija će se u polufinalu boriti protiv ekipe Rusije, koja je danas savladala Argentinu sa ubedljivih 3:0.
Duel četvrtfinala ATP kupa između Srbije i Kanade počinje u ponoć po srednjoevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović: Ništa ne bi bilo moguće bez ovoliko srpskih navijača

Izvor: RTS, 10.Jan.2020, 03:27

Srpski teniser Dušan Lajović bio je presrećan posle prve pobede u četvrfinalu ATP kupa protiv Kanade. Lajović je savladao Feliksa Ože-Alijasima, rezultatom 6:4, 6:2. . Drugi reket Srbije kazao je da celu ekipu nosi izuzetna...

Nastavak na RTS...

POSLE VELIKE POBEDE: Lajović je imao PORUKU za Noleta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020

Orlovi u polufinalu ATP kupa...Selekcija Srbije igraće u polufinalu ATP kupa, pošto su Dušan Lajović i Novak Đoković bili uspešniji od Feliksa Ože-Alijasima, odnsono, Denisa Šapovalova (izveštajte pročitajte OVDE)...Pobedonosni poen Srbiji doneo je Novak Đoković, ali je prethodno Lajović...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Đoković: "Nikad teže sa Denisom"

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2020

Srpski teniseri srećni zbog plasmana u polufinale...Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je sinoćnji meč protiv Denisa Šapovalova bio njihov najteži duel do sada i čestitao protivniku na igri..."Ovo je bio najteži meč koji sam igrao protiv Denisa, bilo je jako blizu, moglo je da krene i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.