Srbija bez polufinala, Janko izgubio od Berdiha

Izvor: NaDlanu.com, 08.Apr.2012, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija bez polufinala, Janko izgubio od Berdiha

Teniska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Dejvis kupa, pošto je Janko Tipsarević u Pragu izgubio od Tomaša Berdiha u tri seta, 7:6, 7:6, 7:6, čime je Češka stekla nedostižnu prednost od 3:1.

Sva tri seta rešena su u taj-brejku, a meč je trajao skoro četiri sata. Nešto kasnije trebalo bi da bude odigran još jedan singl meč, između >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Viktora Troickog i Radeka Štepaneka, ali on neće imati rezultatski značaj. Tipsarević je imao brojne šanse u duelu sa Berdihom, ali nije uspevao da ih iskoristi. U prva dva seta je vodio sa 5:4 i imao servis, imao je set lopte i u trećem setu. Možda je najveću priliku propustio u taj-brejku trećeg seta, kada je vodio sa 6:2, ali nije iskoristio nijednu od četiri set lopte. Češka će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Hrvatska-Argentina. Beta
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.