Sramni Tomić ponovo namerno izgubio meč

Izvor: B92, 22.Feb.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramni Tomić ponovo namerno izgubio meč

Mladi australijski teniseri nastavljaju da se ponašaju nedolično, a ovoga puta ponovo se u centru pažnje nalazi Bernard Tomić.

Kao da je odlučio da je previše u centru zbivanja bio Nik Kirjos, pa je odlučio da nas podseti da se nije odvikao od sramnih sportskih manira.

Tomić je osvojio prvi set protiv Belgijanca Stiva Darsisa (6:3), na turniru u Delrej Biču, ali je onda shvatio da ipak ne želi da pobedi, da bi do kraja susreta (6:1, 6:4), kao što je to već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko puta činio, namerno gubio poene i bukvalno se vukao po terenu.

Krajnje je vreme da se čelnici ATP tura pozabave s ovim problemom, pošto se čini da je jedino što teniske 'starlete' razumeju jeste samo kada se rigorozno kazne.

Osim novčanih kazni, vodeći ljudi svetskog tenisa morali bi da razmisle i o potencijalnim suspenzijama jer ono što Kirjos i Tomić rade ne priliči ni rekreativcima, a kamoli profesionalcima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nakon Kirjosa i Tomić namjerno izgubio meč?

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Feb.2017

Mladi australijski teniseri nastavljaju da se ponašaju nedolično, a ovoga puta ponovo se u centru pažnje nalazi Bernard Tomić...Kao da je odlučio da je previše u centru zbivanja bio Nik Kirjos, pa je odlučio da nas podsjeti da se nije odvikao od sramnih sportskih manira...Tomić je osvojio prvi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.