Španac suspendovan na osam godina zbog nameštanja!

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2020, 15:09

Španac suspendovan na osam godina zbog nameštanja!

Špansi teniser Enrike Lopes suspendovan je danas na osam godina zbog nameštanja mečeva u 2017. godini.

Jedinica za integritet tenisa saopštila je da Lopes tokom suspenzije ne može da igra niti da prisustvuje nijednom zvaničnom turniru. On je kažnjen i sa 25.000 dolara.

Kako se navodi, tri optužbe za nameštanje mečeva su dokazane, a dve optužbe nisu dokazane. Nije navedeno o kojim mečevima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i turnirima je reč.

Najbolji plasman u karijeri 29-godišnji Lopes ostvario je 2018. godine, kada je bio 154. igrač sveta u singlu na ATP listi. Najbolji plasman u dublu mu je 135. mesto.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zbog nameštanja mečeva, španski teniser suspendovan na osam godina

Izvor: RTS, 01.Dec.2020

Španski teniser Enrike Lopez Perez suspendovan je na osam godina zbog nameštanja mečeva, preneo je Skaj Sport. . Kako se navodi, Teniska jedinica za integritet izrekla je kaznu zbog nameštanja tokom 2017. godine i Lopez Perez u narednih osam godina neće moći ni da igra,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.