Šokantne scene na Vimbldonu: Ošamućena Serena predala meč posle osam servis grešaka!

Izvor: NaDlanu.com, 01.Jul.2014, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantne scene na Vimbldonu: Ošamućena Serena predala meč posle osam servis grešaka!

Neverovatne scene viđene su u ženskom dublu na Vimbldonu, a nešto čudno dogodilo se sa Serenom Vilijams, koja je bila potpuno ošamućena i morala je da preda meč sa sestrom Venus posle samo tri odigrana gema.

Prva teniserka sveta delovala je potpuno dezorjentisano, jedva je stajala na nogama, a loptice su prolazile pored nje, pošto nikako nije mogla da ih uhvati.

Kada je došao njen red da servira, bila >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je to prava noćna mora za Serenu. Ili je pogađala mrežu, ili je slala lopticu daleko od servis polja, pa je napravila osam uzastopnih servis grešaka.

Svi su delovali više nego zabrinuto, i njena sestra Venus, kao i njihova majka, ali i glavni sudija koji joj je odmah nakon toga prišao i onda je susret prekinut, pri vođstvu Kristine Barois i Stefani Fogele od 3:0, koje su prošle dalje.

Serena je sela u suzama, a onda napustila teren, posle šokantnih scena na najprestižnijem teniskom turniru.

Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta se desilo sa Serenom? Malaksala je napravila osam duplih grešaka i predala meč! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2014

Najbolja svetska teniserka morala je da odustane od meča ženskog dubla zbog očiglednih porblema na terenu

Nastavak na Telegraf.rs...

Dezorijentisana Serena predala dubl

Izvor: B92, 01.Jul.2014

Amerikanka Serena Vilijams predala je meč dublova na Vimbldonu nakon nekoliko bizarnih duplih servis grešaka...Očigledno dezorijentisana Serena, je još pre početka meča sa sestrom Venus protiv Kristine Baroi i Stefani Fegel delovala neraspoloženo...Loptice su proletale pored nezainteresovane Serene,...

Nastavak na B92...

Serena Vilijams napustila Vimbldon nakon bizarne bolesti!

Izvor: Prva.rs, 02.Jul.2014, 13:58

Upravo se spremala za dubl sa svojom sestrom Venus kada je postala vrlo dezorijentisana. Serena je delovala jako loše, imala je problem sa servisom, a nije mogla ni da uhvati lopticu. Potpuno je izgubila fokus i izgledala je jako loše. . Serena je izjavila da joj je bilo loše prethodnih dana,...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.