Skromni Del Potro: Igram u Novakovoj eri i to mi je dovoljno!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skromni Del Potro: "Igram u Novakovoj eri i to mi je dovoljno!"

Neverovatan kompliment argentinskog asa.

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je nedavno svoj 14. gren slem turnir pošto je u finalu US Opena savladao Huana Martina Del Potra.

Upravo je Argentinac izneo niz komplimenata svom rivalu na terenu, ali i velikom prijatelju van njega.





"Novak može da prestigne Federera, naravno. Osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je već 14 titula od čega dve samo ove godine. Trenutno je zdrav, igra na vrhunskom nivou i iza njega stoji sjajan tim. Zbog njega Rodžer i Rafa moraju mnogo da se pomuče kako bi osvojili gren slemove, lepo ih je gledati kako se bore za istoriju," smatra Del Potro.

"Mi ostali se trudimo da uradimo što više protiv njih. Novak ima sve što je potrebno da ispiše istoriju tenisa."

A onda i neverovatno priznanje.

"Mnogo sam naučio od Novaka, Rafe i Rodžera tokom karijere, stalno sam ih gledao kako osvajaju najveće trofeje. Uopšte nisam tužan što ih nisam osvajao zbog njih, a veliko je zadovoljstvo bilo osvojiti nešto u takvoj konkurenciji. Jedan sam od srećnika koji su igrali u eri Novaka Đokovića i to mi je dovoljno", otkrio je Argentinac.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković finale,   Federer

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Del Potro: Čast mi je što igram u eri Novaka Đokovića

Izvor: BKTV News, 11.Sep.2018

Huan Martin Del Potro izneo niz komplimenata svom rivalu na terenu, ali i velikom prijatelju van njega.."Novak može da prestigne Federera, naravno. Osvojio je već 14 titula od čega dve samo ove godine. Trenutno je zdrav, igra na vrhunskom nivou i iza njega stoji sjajan tim. Zbog njega Rodžer i Rafa...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.