Sinsinati: Pavić bez glavnog žreba, Souza ubedljiv

Izvor: N1 televizija, 13.Avg.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinsinati: Pavić bez glavnog žreba, Souza ubedljiv

Hrvatski teniser Ante Pavić poražen je u drugom kolu kvalifikacija za Masters u Sinsinatiju, pošto je od njega bio bolji Žoao Souza 2:0 (6:4, 6:2), pa je tako ostao bez šansi da se plasira u glavni žreb tog turnira.

Portugalac je do pobede došao posle nešto više od jednog časa igre.

Souza je pitanje osvajača prvog seta rešio u sedmom gemu kada je napravio prvi brejk, a zatim je rutinski priveo set kraju.

Hrvatski teniser, koji 483. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na svetu, nije uspeo da pronađe svoju igru i da opasnije ugrozi protivnika ni u drugom setu. Souza je već na startu drugog seta napravio brejk i do kraja meča nije imao većih problema.

Portugalac, koji je 51. na ATP listi, je tako osigurao mesto u glavnom žrebu Mastersa u Sinsinatiju.

Turnir u Sinsinatiju igra se na tvrdoj podlozi, a nagradni fond je 4.973.120 dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Sinsinati - Troicki poražen u prvom kolu

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2017, 09:43

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira u Sinsinatiju...Na startu turnira u Sinsinatiju, Džon Izner je bio bolji od Viktora Troickog sa 7:6 (3) i 6:4 za sat i 26 minuta igre...U prvom setu nije viđen niti jedan brejk, Izner je u 10. gemu imao set loptu na servis Viktora Troickog,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.