Serena završila sa Australijan openom, Voznjacki sa karijerom!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena završila sa Australijan openom, Voznjacki sa karijerom!

Kraj karijere Karoline Voznjacki.

Kineska teniserka Vang Djang plasirala se u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije pošto je u noći izmedju četvrtka i petka pobedila Amerikanku Serenu Vilijams sa 2:1 (6:4, 6:7, 7:5).

Meč je trajao dva sata i 43 minuta.

Naredna rivalka Kineskinji biće Ons Žaber iz Tunisa.

Žaber je plasman u osminu finala ostvarila pošto je pobedila nekadašnju prvu teniserku sveta, Dankinju Karolinu Voznjacki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa 2:1 (7:5, 3:6, 7:5).

Inače, ovo je bio poslednji meč u karijeri Karoline Voznjacki.

"Odgovaralo mi je da moj poslednji meč bude u tri seta. Završila sam karijeru greškom iz forhenda, a to su stvari na kojima sam radila tokom čitave karijere. Valjda je tako trebalo da bude", rekla je Voznjacki, prenosi Eurosport.

Taj meč je trajao dva sata i deset minuta.Prva teniserka sveta Ešli Barti opravdala je ulogu favorita i pobedila Elenu Ribakinu iz Kazahstana sa 2:0 (6:3, 6:2).

Meč je trajao sat vremena i 19 minuta.U sledećem kolu Barti će igrati protiv Amerikanke Alison Riske koja je eliminisala Nemicu Juliju Gerges sa 2:1 (1:6, 7:6, 6:2).

Češka teniserka Aleksandra Kvitova pobedila je Ruskinju Ekaterinu Aleksandrovu sa 2:0 (6:1, 6:2).

Meč je trajao tačno sat vremena.

U osmini finala ona će igrati protiv Marie Sakari iz Grčke, koja je ranije eliminisala Amerikanku Medison Kiz sa 2:0 (6:4, 6:4).

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Halep u osmini finala AO, Pliškova i Benčić eliminisane

Izvor: Beta, 25.Jan.2020, 11:07

Rumunska teniserka Simona Halep plasirala se u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije pošto je pobedila Kazahstanku Juliju Putincevu sa 6:1, 6:4.Treća teniserka sveta je do pobede stigla posle sat i 18 minuta, a u narednom kolu Australijan opena igraće protiv Belgijanke Elis Mertens koja je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.