Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2016, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams izgradila školu na Jamajki

Najbolja teniserka svijeta Serena Vilijams pomogla je izgradnju još jedne škole.

Njena fondacija otvorila je treću školu, ovaj put na Jamajki, a Vilijamsova nije učestvovala samo finansijki, nego i fizički.

Serena je uz grupu volontera pomogla otvaranje škole Salt Marš Prajmari.

Prije osam godina njena fondacija je izgradila srednju školu u Keniji, a već godinama daje stipendije siromašnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << studentima.

Tokom 2010. je pomagala stradalima u zemljotresu na Haitiju, a prošle godine je počela saradnju sa organizacijom koja nudi pomoć optuženima kojima je možda uskraćeno fer suđenje.

Vilijamsova je u karijeri osvojila 21 Gren slem titulu, ali je prije nekoliko nedelja poražena u finalu Australijen opena.

(N.N/B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.