Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2016, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams i Elena Vesnina u polufinalu

Najbolja teniserka svijeta Amerikanka Serena Vilijams plasirala se u polufinale Vimbldona.

Ona je u četvrtfinalu pobedila Ruskinju Anstasiju Pavljučenkovu u dva seta, 6:4, 6:4.

Amerikanka je u oba seta do brejka dolazila u devetom gemu, pa je tako poslije sat i 13 minuta igre izborila plasman u polufinale.

Vilijams će se u polufinalu sastati sa Ruskinjom Elenom Vesninom koja je sa 6:2, 6:2 pobijedila >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Slovakinju Dominiku Cibulkovu.

Vesnina, 50. teniserka na WTA rang listi, je u oba seta po dva puta dolazila do brejka, a na kraju do trijumfa došla poslije sat i 16 minuta igre.

Ranije u utorak u polufinale se plasirala i Serena Vilijams koja je bila bolja od Jaroslave Švedove u dva seta, dok je Anđelik Kerber pobijedila Simonu Halep takođe u dva seta.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.