STAR saznaje: Poznata starleta hoće da uništi brak Breni i Bobi!

Izvor: Svet, 23.Maj.2020, 13:16

STAR saznaje: Poznata starleta hoće da uništi brak Breni i Bobi!

Brena i Boba Živojinović žive već 30 godina zajedno, a iako se često pisalo kako je bivši teniser u mladosti voleo da se druži i sa drugim ženama, njihovu bračnu sreću do sada ništa nije uspelo da pokoleba!
STARLETA BESNA NA STEFANA?!? Međutim, kako piše STAR u novom broju, jedna poznata starleta koja je učestvovala u rijalitiju rešila je da im se umeša u brak, pa priča po gradu kako je bila pre dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << godine kod Bobe na jahti koja je usidrena u Crnoj Gori.
„Ta starleta se stalno kači za neka poznata imena, kažu da se bavi i najstarijim zanatom. Ima dva meseca kako se svima hvali da se viđala sa Bobom na njegovoj jahti i kako će sve da ispriča Breni. Nije ona ni prva, ni poslednja koja plasira takve priče o Bobi, ali sada ima debeli razlog za to. Kako sam čula, ona je zapravo besna na njihovog sina Stefana Živojinovića koji nije hteo da joj da svoj broj telefona kada je bila na njegovom nastupu prošlog novembra. Ona ga je otvoreno startovala i pitala da li hoće da idu zajedno kod njega u stan, a on je odbio jer ne voli takve devojke koje se same nude. Ona se tada zarekla da će mu se osvetiti što ju je ponizio, a pošto je shvatila da mu ne može ništa, hoće da se sveti preko Brene i Bobe…”
KAKVE DOKAZE IMA STARLETA I ŠTA PLANIRA DA URADI SAZNAJTE U NOVOM STARU! STARSTAR
The post STAR saznaje: Poznata starleta hoće da uništi brak Breni i Bobi! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.