SRBI NA ROLAN GAROSU: Evo KADA Nole izlazi na TEREN Šatrijea! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBI NA ROLAN GAROSU: Evo KADA Nole izlazi na TEREN Šatrijea! (FOTO)

Osim Đokovića, još troje srpskih tenisera u akciji.

Novak Đoković u ponedeljak izlazi na teren u Parizu! Najbolji srpski teniser igraće na Filip Šatrijeu, odmah posle meča između Garbinje Muguruze iz Španije i italijanske veteranke Frančeske Skjavone, koje otvaraju program od 11 časova. Prema prognozama, prvi reket Orlova pojaviće se oko 13 časova pred francuskom publikom.

Veliki Noletov rival Rafael Nadal izaći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će, takođe, na šljaku Rolan Garosa, a na terenu Suzan Leglen pokušaće da u isto vreme kao i Đoković, eliminiše domaćeg predstavnika Benou Pera.

Još tri predstavnika, imaće Srbija drugog dana takmičenja Rolan Garosa. Prvi na teren broj 5, od 11 časova, izlazi Viktor Troicki koji će se sastati protiv Rusa Evgenija Donskoja, 99. igrača na ATP Turu. Janko Tipsarević i Portugalac Žoao Souza trebalo bi da izađu na teren broj 11 oko 13.00 sati.

Na terenu broj 8, Jelena Janković pokušaće u istom terminu da eliminiše Rejčel Hugenkamp, teniserka iz Holandije zauzima 105. mesto na VTA listi i ne bi trebalo da predstavlja veliku prepreku Džej-Džej.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.