SO: Gulbis ostao u Beogradu zbog koktela i...

Izvor: S media, 27.Apr.2011, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SO: Gulbis ostao u Beogradu zbog koktela i...

Letonski teniser je poražen u prvom kolu Srbija Opena i propustiće nastavak takmičenja, ali ne i noćni provod Beograda.

Srbija Open: Marčenko poslao kući Gulbisa

Serbia Open: Poslednje pozivnice Gulbisu i Lajoviću

Srbija Open: Lopez pobedio Monaka i vetar

Ernest Gulbis namerava da poraz "proslavi" na nekom od beogradskih splavova i sa prijateljima uživa u koktelima i prelepim srpskim devojkama.

- Neću sigurno da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se zatvorim u hotelsku sobu i tugujem. Idem gde me vetar odnese. Sreo sam se sa Petrom Đukićem, koga nisam video tri-četiri godine. On zna gde je dobar provod. Družili smo se kao klinci. Zajedno smo trenirali u Minhenu na akademiji Nikole Pilića, koji mi je bio kao drugi otac. Sve što znam, naučio sam od Nikija. Rastali smo se kad sam napunio 18-19 godina, jer nije mogao toliko da putuje sa mnom - priča Gulbis.

U prvom kolu Srbija Opena Gulbisa je pobedio ukrajinski teniser Ilja Maračenko - 0:2 (2:6, 4:6).

(Večernje novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.