SABALENKA: Čestitam i Eleni na fantastične dve nedelje

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 14:00

SABALENKA: Čestitam i Eleni na fantastične dve nedelje

Beloruskinja osvojila prvu grend slem titulu u karijeri.

Arina Sabalenka ostvarila je najveći uspeh u karijer iosvajanjem Australijan opena pošto je u finalu sa 2:1 savladala Kazahstanku Jelenu Ribakinu. Beloruskinja je po završetku finala bila veoma uzbuđena.

 - Želim da se izvinim na mom engleskom, još uvek drhtim. Želim i da čestitam Eleni na fantastične dve nedelje. Ti si sjajna teniserka i sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćemo imati još velikih bitaka u finalima. Čestitam i tvom fantastičnom timu - rekla je Sabalenka.

Zahvalila se Beloruskinja i organizatorima Australijan opena, a nije zaboravila ni njen tim.

 - Hvala svima koji su omogućili ovaj turnir. Hvala i za fantastičnu atmosferu, uživanje je bilo igrati pred vama - naglasila je Sabalenka. - Naravno, moj tim. Najluđi na turu. Mnogo toga smo prošli. Bilo je mnogo padova prošle godina. Zaslužujete ovaj trofej. Mnogo vas volim i hvala.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sabalenka: Ribakina i ja ćemo sigurno imati još velikih bitaka u finalima

Izvor: RTS, 28.Jan.2023

Beloruska teniserka Arina Sabalenka se nakon osvojene titule na Australijan openu zahvalila organizatorima turnira, kao i navijačima koji su napravili sjajnu atmosferu. . Beloruska teniserka Arina Sabalenka pobedila je kazahstansku teniserku Elenu Ribakinu 2:1 (4:6, 6:3,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.