Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rolan Garos: Ana i Novak u trećem kolu, Troicki poražen

PARIZ - Srpski teniseri Ana Ivanović i Novak Đoković plasirali su se u treće kolo Rolan Garosa, dok je Viktor Troicki poražen u meču s Francuzom Markom Žekelom.

Ana Ivanović je za samo 55 minuta savladala Čehinju Lusi Šafarovu rezultatom 6:1, 6:2. U trećoj rundi Ivanovićeva igra sa Dankinjom Karolinom Voznijacki, koja je dobila Anastasiju Jakimovu sa 6:0, 6:4.

Ivanovićeva je sa Karolinom Voznijacki >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do sada imala jedan duel u osmini finala Australijen opena ove godine u kome je pobedila sa 6:1, 7:6.

Đoković je deklasirao je Španca Migela Anhela Lopesa Haena rezultatom 6:1, 6:1, 6:3 za samo 80 minuta igre.Novakov naredni rival biće bolji iz okršaja Vejna Odeznika iz SAD-a i Korejanca Hjung-Taika Lija.

Đoković do sada nikada nije igrao ni sa Lijem ni sa Odeznikom.

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u drugo kolo Rolan Garosa. On je izgubio od Francuza Marka Žikela rezultatom 6:4, 6:3, 4:6, 7:5 u meču koji je zbog mnoštva prekida uzrokovanih kišom trajao tri dana, a efektivno se igralo tri časa i šest minuta.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.