RUSKINJA JE BILA PREJAKA: Kraj za Aleksandru Krunić na Rolan Garosu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 12:43

RUSKINJA JE BILA PREJAKA: Kraj za Aleksandru Krunić na Rolan Garosu

Meč trajao 70 minuta.

Najbolja srpska teniserka Aleksandra Krunić zvršila je svoje učešće na Rolan Garosu. U drugom kolu francuskog Gren Slema od nje je bila bolja Veronika Kudermetova. Ruskinja je slavila posle 70 minuta igre sa 6:3, 6:3.

Dobro se držala srpska teniserka do polovine prvog seta i bila potpuno ravnopravna rivalka. Međutim, pri rezultatu 3:2, Kudermertova dolazi do brejke, vođstva 4:2 i rutinski osvaja prvi set.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Raziigrala se Ruskinja i nastavila sa sjajnom igrom i u drugom setu. Kad je Kudermertov povela sa 4:0 činilo se da će meč biti ekspresno završen. Ipak, Krunić uspeva da prekine seriju rivalke i sa tri vezana osvojena gema smanji na 4:3.

Ipak, bilo je to sve što je srpska teniserka uspela da uradi. Ruskinja ponovo dolazi do brejka, osvaja naredna dva gema i zasluženo prolazi u narednu rundu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.