ROLAN GAROS: Krajinović rasturio Amera za manje od dva sata

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 13:29

ROLAN GAROS: Krajinović rasturio Amera za manje od dva sata

Ubedljivo do drugog kola.

Start iz snova za Filipa Krajinovića na Rolan Garosu.

Srpski teniser je u prvom kolu pariskog Gren Slema za sat i 52 minuta savladao Amerikanca Rajlija Opelku, inače 17 igrača na ATP listi. Krajinović je slavio sa maksimalnih 3:0, a po setovima je bilo 7:6, 6:2, 6:3.

Prvi set je ispostavilo se odredio dalji tok meča. Nije bilo brejka u prvih 12 gremova, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako da se sve rešvalo u taj-brejku u kome je Filip bio daleko hrabriji i smireniji što mu je donelo početno vođstvo.

Filipović je dobio krila, a visoki Amerikanac bio sve nervozniji. U takvom odnosu snaga, srpski teniser je čak dva puta oduzeo servis rivalu i ubedljivo dobio drugi set.

I u trećem setu je Krajinović sve držao pod kontrolom. Čekalo se samo kad će da napravi brejk i reši meč. Dogodilo se to u osmom gemu ovog dela igre, posle čega je i defimnitivno sve bilo gotovo.

Krajinović će u narednoj rundi igrati protiv pobednika meča Borna Gojo - Alesandro Đanesi.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.