RF progovorio o optužbama: Nekad mi pomognu, nekad ne

Izvor: N1 televizija, 15.Nov.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RF progovorio o optužbama: Nekad mi pomognu, nekad ne

Švajcarski teniser Rodžer Federer priznao je da ga organizatori nekada pitaju kada bi želeo da igra.

Već nekoliko dana je 'privilegovanje' Federera glavna tema u teniskom svetu, pošto je Francuz Žilijen Beneto izjavio da Švajcarac 'kontroliše muški tenis'.

Na pitanje da li ima ikakvu reakciju, trenutno treći teniser sveta je kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << odgovorio:

"Nemam."

Potom je, ipak, dodao:

"Znam šta je rekao, ali smatram da nije pravo vreme da pričamo o tome dok traje Završni masters. Nadam se da razumete, jer ovaj turnir slavi tenis. Taj intervju se dogodio pre nekoliko nedelja u Francuskoj. Žilijen je dobar momak, znamo se od juniorskih dana. Verujem da je sve izvučeno iz konteksta. Mislim da ne treba ništa da komentarišem. Ne želim da dodajem ništa."

Ipak, novinari su zahtevali odgovor na pitanje da li je njegov agent imao posebne zahteve tokom US Opena ove godine.

"Nekad me organizatori pitaju da li bi voleo da igram u ponedaljak ili utorak. Upitaju da li želim dnevni ili večernji termin. Nekad pitaju mene, nekad agenta. Ponekad mi pomognu, nekad ne. To je to. Mnoge druge informacije koje su iznete nisu tačne."

Federer u četvrtak od 21 čas igra protiv Kevina Andersona za mesto u polufinalu turnira u Londonu.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.