Potez dana nasmejao sve: Rasejani Marej pogodio sam sebe u glavu (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 22.Jan.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Potez dana" nasmejao sve: Rasejani Marej pogodio sam sebe u glavu (VIDEO)

Jedan od dokaza indisponiranosti prvoig tenisera sveta Endija Mareja u meču protiv Miše Zvereva jeste i trenutak koji je nasmejao ceo svet, pa i samog Britanca.

Osmina finala Australijan opena bila je rezervisana za senzaciju broj dva, nakon što je Denis Istomin u onoj koju smatramo za prvu eliminisao aktuelnog šampiona Melburna Novaka Đokovića.

Endi Marej doživeo je poraz od danas zaista sjajnog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Miše Zvereva, a koliko je bio dekoncentrisan, rasejan, indisponiran na tom meču pokazuje i ovaj detalj.

Britanac je izašao na mrežu u pokušaju da "uhvati" volej, ali loptica je završila - na njegovoj glavi!



Na kraju se i sam nasmejao toj situaciji, ali verujemo da mu posle poraza nakon tri i po časa igre i nije bilo do smeha.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.