Pobede Voznijacki i Enan

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jan.2011, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Voznijacki i Enan

Prva teniserka sveta Dankinja Karolina Voznijacki plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je pobedila Amerikanku Vaniju King sa 2:0 u setovima (6:1, 6:0).
Voznijacki je ubedljivo došla do pobede u meču koji je trajao 58 minuta. Ona je iz osam pokušaja šest puta oduzela servis protivnici, dok 88. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << teniserka sveta nije uspela da iskoristi dve brejk lopte.
Prva teniserka VTA liste u trećem kolu igraće protiv 29. nosioca Dominike Cibulkove iz Slovačke, koja je pobedila Italijanku Albertu Brijanti sa 6:1, 4:6, 6:2.
Plasman u treće kolo obezbedila je i 11. nosilac Belgijanka Žistin Enan pobedom nad Britankom Elenom Baltačom od 6:1, 6:3.
Sedmostruka gren slem šampionka će u trećem kolu igrati protiv 23. nosioca Ruskinje Svetlane Kuznjecove, koja je bila bolja od Holanđanke Aranče Rus sa 6:1, 6:4.
- Imam mnogo lepih uspomena iz Melburna. Mučila sam se sa povredama poslednjih meseci i sjajno je što sam ponovo u Australiji - rekla je Enan, pobednica Australijan opena iz 2004. godine i finalistkinja iz 2006. i prošle godine.
Beloruskinja Viktorija Azarenka plasirala se u treće kolo pobedom nad Čehinjom Andreom Hlavackovom od 6:4, 6:4. Osmi nosilac će igrati protiv Šanel Šipers iz Južne Afrike, koja je bila bolja od Ruskinje Regine Kulkove sa 6:4, 4:6, 7:5.


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AO: Amerikanac, Čeh i Španac u 3. kolu

Izvor: Sportal.rs, 19.Jan.2011

Američki teniser Endi Rodik plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije pošto je pobedio Igora Kunicina iz Rusije sa 3:0 u setovima (7:6, 6:2, 6:3).

Nastavak na Sportal.rs...

VOZNIJACKI, ENAN I AZARENKO U TREĆEM KOLU

Izvor: Kurir, 19.Jan.2011

BEOGRAD - Prva teniserka sveta Dankinja Karolina Voznijacki plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je pobedila Amerikanku Vaniju King sa 2:0 u setovima (6:1, 6:0)...Voznijacki je ubedljivo došla do pobede u meču koji je trajao 58 minuta. Ona je iz osam pokušaja...

Nastavak na Kurir...

Pobede Venus Vilijams, Šarapove i Skjavone

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jan.2011

BEOGRAD, 19. januara 2011. (Beta) - Američka teniserka Venus Vilijams plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je pobedila Čehinju Sandru Zahlavovu sa 2:1 u setovima (6:7, 6:0, 6:4).Vilijams je posle prvog seta tražila lekarsku pomoć zbog povrede butine ili prepone,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Karolina Vozniacki u 3. kolu

Izvor: SrbijaNet.rs, 19.Jan.2011

Dankinja Karolina Vozniacki plasirala se u 3. kolo Otvorenog prvenstva Australije u tenisu pošto je jutros u Melburnu savladala Amerikanku Vaniju King sa 6-1, 6-0. U ostalim mečevima 2. kola prvog Gren slem turnira sezone postignuti su ovi rezultati:

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Poraz Jelene

Izvor: RTS, 20.Jan.2011, 04:27

Jelena priredila najveće iznenađenje - neprijatno. Srpska teniserka Jelena Janković poražena je u 2. kolu Otvorenog prvenstva Australije od Kineskinje Peng Šui sa 2:0 po setovima 7:6 /7:3/, 6:3...Ostali smo bez još jednog predstavnika u ženskom singlu. Nakon poraza Ane Ivanović i Jelena Janković...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.