Pobeda Kecmanovića u kvalifikacijama u Sankt Peterburgu

Izvor: B92, 24.Okt.2021, 12:33

Pobeda Kecmanovića u kvalifikacijama u Sankt Peterburgu

Miomir Kecmanović je uspešno započeo kvalifikacije za turnir Serije ATP 250 u Sankt Peterburgu.

Naš teniser je u prvoj rundi kvalifikacija pobedio 279. igrača sveta, Rusa Jevgenija Karlovskija, 2:6, 6:4, 6:1.

Kecmanović, koji je turnir u Rusiji započeo kao 71. igrač sveta, loše je počeo duel. Rus je odmah došao do brejka i poveo sa 2:0, da bi u sedmom gemu još jednom oduzeo servis našem igraču >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za 5:2 i potom odservirao za set. Bio je to signal za uzbunu kod beogradskog tenisera koji je zaigrao nešto bolje u nastavku. Uz brejk u drugom gemu drugog seta, stigao je do 3:0. Na 4:2, videli smo četiri brejka u nizu, pa je Kecmanović na kraju iskoristio treću set loptu u desetom gemu za 6:4. U setu odluke, Miomir je došao do brejka u četvrtom gemu za 3:1, a potom dobio i naredna tri gema u nizu. Kecmanovića na poslednjem stepeniku kvalifikacija očekuje duel sa pobednikom meča između Rusa Romana Safiulina i Japanca Jošihita Nišioke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kecmanović u finalu kvalifikacija za turnir u Sankt Peterburgu

Izvor: Danas, 24.Okt.2021

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se danas u finale kvalifikacija za turnir u Moskvi, nakon što je u tri seta pobedio Rusa Evgenija Karlovskija 2:6, 6:4, 6:1.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.