Per ljut na Hrvate: Vratite se u bazen sa tim kapicama

Izvor: B92, 22.Jan.2020, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Per ljut na Hrvate: Vratite se u bazen sa tim kapicama

Francuski teniser Benoa Per nije bio zadovoljan ponašanjem hrvatskih navijača na meču protiv Marina Čilića u drugom kolu Australijan opena.

Čilić je posle velike borbe i pet setova pobedio Pera, a velike zasluge za trijumf imaju i navijači koji su ga nosili tokom duela.

Ipak, prema rečima Francuza, Hrvati na tribinama nisu bili fer.

"Hrvatska publika nije bila dobra. Tačno je da su pravili dobru atmosferu, ali nisu bili fer u nekim situacijama. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nekada se na terenu ne ponašam dobro, to znam i priznam, ali su navijači iz Hrvatske bili neumereni. Uvek su pričali između prvog i drugog servisa, pogotovo u tesnim momentima. Nosili su kape za vaterpolo, nije trebalo ništa da čuju sa tim kapama", rekao je Per i dodao:

"Neka se vrate u baze s njima".

Čilić će u borbi za osminu finala igrati protiv Bautiste Aguta ili Moa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Per ljut na Hrvate: Vratite se u bazen sa tim kapicama

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2020

Francuski teniser Benoa Per nije bio zadovoljan ponašanjem hrvatskih navijača na meču protiv Marina Čilića u drugom kolu Australijen opena.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.