PODUHVAT U SINSINATIJU Kecmanović zakazao duel sa Zverevim

Izvor: 011vodič.com, 12.Avg.2019, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODUHVAT U SINSINATIJU Kecmanović zakazao duel sa Zverevim

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo mastersa u Sinsinatiju, pošto je savladao Kanađanina Feliksa Ože-Alijazima sa 6:3, 6:3.
Kvota u MaxBetu na pobedu Gaskea protiv Mareja je 1.58.
Naš takmičar je do glavnog žreba došaokroz kvalifikacije i samim tim je bio autsajder protiv 21. igrača na ATP listi. Ipak, tokom čitavog meča je bio bolji, a trijumf je obezbedio posle 64 minuta igre.
Kecmanović je meč otvorio tako što >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je u trećem gemu, pri rezultatu 1:1, napravio brejk. Tu prednost je čuvao do 5:3, posle čega je još jednom oduzeo servis protivniku.
U narednom setu je bio još bolji. Osvojio je prvi gem bez izgubljenog poena, a potom je ponovo ekspresno stigao do brejka. Razliku je čuvao do kraja, te je obezbedio plasman u naredno kolo.
Tamo će mu rival biti Aleksander Zverev, sedmi nosilac na mastersu u Sinsinatiju.

The post PODUHVAT U SINSINATIJU Kecmanović zakazao duel sa Zverevim appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MASTERS SINSINATI: Kecmanović RAZBIO favorita i plasirao se u drugo kolo

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019

Sjajno izdanje...Srpski teniser Miomir Kecmanović napravio je veliko iznenađenje u prvom kolu Mastersa u Sinsinatiju pošto je savladao 21. tenisera sveta Feliksa Ože-Alijasima sa 2:0 (6:3, 6:3) posle svega 65 minuta igre...Kecmanović je rutinski došao do pobede nad favorizovanim Kanađaninom, zahvaljujući...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Sinsinati - Bravo, Kecmanoviću, sjajan meč mladog Srbina!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2019

Uspešno je prošao kvalifikacije, sad je počeo da briljira i na veikoj sceni...Nova nada srpskog tenisa, 20-godišnji Miomir Kecmanović, odlično igra ovih dana u Sinsinatiju...On je najpre uspešno prošao dva kola u kvalifikacijama, a večeras je ubedljivo trijumfovao i u meču prvog kola glavnog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.