Olga Danilović na korak do glavnog žreba Vimbldona

Izvor: RTS, 27.Jun.2019, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olga Danilović na korak do glavnog žreba Vimbldona

Olga Danilović, mlada srpska teniserka, plasirala se u finale kvalifikacija za Vimbldon, pošto je u tri seta pobedila Amandin Es – 7:6 (2), 6:7 (4), 6:2.
Danilovićeva, 119. teniserka sveta, posle velike borbe uspela je da savlada Francusku teniserku i u borbi za glavni žreb igraće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << protiv Beatris Hadad Maje.

Olga je loše krenula meč, posle šest odigranih gemova imala je brejk zaostatka, ali je uspela da se vrati i odvede set u taj-brejk.
U trinaestom gemu bila je potpuno dominatna i rezultatom 7:2 dobila prvi set.
Tokom drugog seta viđena je drugačija situacija na terenu. Danilovićeva je povela sa 2:0, potom je Es došla do 4:2 i činilo se da će ubrzo osvojiti ovaj period igre.
Ipak, naša teniserka je uspela da se vrati i izjednači. Ubrzo je usledio novi taj-brejk u kojem je ovoga puta slavila Francuskinja. U trećem setu postojala je samo jedna teniserka na terenu i to je bila Olga.
Danilovićeva je rezultatom 6:2 osvojila treći set i plasirala u finale kvalifikacija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brazilska rampa za Olgu na Vimbldonu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2019

Nije uspela Olga Danilović, nije se plasirala u glavni žreb singla najvećeg i najprestižnijeg teniskog turnira na svetu, Vimbldona. Naša najtalentovanija teniserka zaustavljena je na poslednjem stepeniku, u trećem kolu kvalifikacija. Bolja od nje nakon sat i 23 minuta borbe rezultatom 6:4 i 6:4...

Nastavak na MozzartSport.com...

Olga stala na poslednjoj stepenici pred Vimbldon

Izvor: RTS, 27.Jun.2019

Srpska teniserka Olga Danilović izgubila je od Brazilke Beatris Hadad Maje sa 2:0 u setovima, u poslednjem kolu kvalifikacija za Otvoreno prvenstvo Ebgleske u tenisu. . Mlada srpska teniserka stala je na poslednjoj stepenici...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.