O MASKI OLGE DANILOVIĆ SVI PRIČAJU: Tata Saša je sigurno PONOSAN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 13:34

O MASKI OLGE DANILOVIĆ SVI PRIČAJU: Tata Saša je sigurno PONOSAN (VIDEO)

Nezaboravan detalj iz karijere čuvenog asa.

Srpska teniserka Olga Danilović pokazala je na svom Instagramu specijalnu zaštitnu masku koju ima.

Na njenoj masci se nalazi kultna fotografija njenog oca i slavnog košarkaša Predraga Saše Danilovića.

U pitanju je detalj sa čuvenog finala italijanskog prvenstva iz 1998. godine između Virtusa iz Bolonje i Fortituda koji je iz istog grada na kojoj Danilović pogodio trojku uz faul za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << titulu preko legendarnog NBA igrača Dominika Vilkinsa.

Tada je na 4,2 sekunde do kraja Fortitudo vodio 4 razlike i delovalo je da je sve izgubljeno, ali tako nije mislio Danilović koji je pogodio trojku uz faul i potom sa linije slobodnih bacanja doneo produžetak u kome je na kraju Virtus trijumfovao i tako dobio finalnu seriju 3-2 u pobedama, čime je i definitivno postao ikona bolonjskog kluba.

Zvezda je sve karte bacila na ABA ligu, a da bi u plej-of ušla s prvog mesta mora da pobeđuje – večeras (21.00) gostuje u Splitu, a kvota da će crveno-beli slaviti s više od 9,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Split – Zvezda.
Pogledaj vesti o: Tenis,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.