Nole sa Jelenom opet na crvenom tepihu u Kanu

Izvor: Poznati.info, 23.Maj.2012, 03:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole sa Jelenom opet na crvenom tepihu u Kanu

Najbolji teniser sveta i njegova devojka na projekciji filma “Nežno ubijanje” sa Bredom Pitom

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji je proslavio 25. rođendan, i njegova devojka Jelena Ristić i ove su godine, kao i prošle, prošetali crvenim tepihom na 65. međunarodnom filmskom festivalu u Kanu u stilu holivudskih zvezda. Elegantni par je privukao veliku pažnju dolazeći na projekciju filma >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << „Nežno ubijanje“ s Bredom Pitom u glavnoj ulozi. Čuveni američki glumac ovim filmom debituje na kanskom festivalu.

Na projekciju su došli i američki glumac Alek Boldvin sa suprugom Hilari Tomas, češki top model Karolina Kukrova, engleska manekenka Keli Bruk i drugi.

Telegraf.rs
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.