Nina Stojanović na startu Australijan opena sa Pavljučenkovom

Izvor: RTS, 16.Jan.2020, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Stojanović na startu Australijan opena sa Pavljučenkovom

Srpska teniserka Nina Stojanović u prvom kolu Australijan opena igraće protiv Ruskinje Anastasije Pavljučenkove, odlučeno je danas žrebom u Melburnu.
Nina tojanović je trenutno jedina srpska igračica koja je u glavnom žrebu Australijan opena, a ako uspešno prebrodi prvu rivalku, u drugoj rundi mogla bi da se sastane sa boljom iz američkog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << duela Tejlor Taunzend i Džesika Pegula.

Srpska tenserka je u delu žreba gde je drugi nosilac Karolina Pliškova, koja će u prvom kolu imati za protivnicu Kristinu Mladenović iz Francuske.
Australijanka Ešli Barti, kao prvi nosilac, igraće u prvoj rundi sa Ukrajinkom Lesijom Curenko, dok bi u narednom kolu već mogla na Slovenku Polonu Hercog.
Titulu u muškoj konkurenciji brani Novak Đoković, a u prvom kolu igraće protiv Nemca Jana Lenarda Štrufa.
Prvi grend slem turnir u sezoni počinje u ponedeljak u Melburnu (20. janauar - 2. februar).  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.