Neda, ljubimica britanskih medija: Spavam četiri sata dnevno

Izvor: 24sata, 22.Okt.2014, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda, ljubimica britanskih medija: Spavam četiri sata dnevno

Britanski mediji već drugu nedelju zaredom pišu o seksi nastupima 64-godišnje Nede Ukraden, koja nam je otkrila kako uspeva da bude u top formi.

PRIMER - Sve je to genetika. Ne vežbam koliko bih želela, već koliko i kada stignem. Evo juče sam igrala tenis sat vremena jer to volim, a idem još i na plivanje. Što se tiče ishrane, tu već pazim šta jedem, evo danas sam baš ručala blitvu i ribu - rekla nam je Neda.

Kako su probe za muzički šou " >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Tvoje lice zvuči poznato" iscrpljujuće i traju ponekad i do ponoći, Neda nam je otkrila da ni za masažu nema onoliko vremena koliko bi želela.

- Na masažu idem kada se umorim od nastupa, štikli i auta. Godinama sam u ovom poslu i stalno sam na putu, evo sad sam došla sa nastupa iz Ljubljane. Nemam toliko vremena da održavam nešto specijalno svoju figuru, jer stalno radim. Ni noću ne mogu da se odmorim, spavam samo četiri sata - otkriva pevačica.

Ona priznaje da naporno vežba svaku koreografiju za "Tvoje lice zvuči poznato" i da na svakoj probi daje svoj maksimum, što se i primećuje jer je u prvoj epizodi ubedljivo pobedila kada je u seksi crvenom trikou imitirala zanosnu američku divu Bijonse, a već u drugoj epizodi zapalila je scenu sa koleginicom Jelenom Gavrilović pošto su izvele nešto zahtevniju koreografiju iz mjuzikla "Čikago". U sledećoj epizodi Neda će biti Silvana Armenulić.

Kukovi

ENGLEZI - Britanski "Dejli ekspres" ovako piše o nastupu Nede Ukraden u TLZP: "Izazovna bakica, obučena u crni triko, njihala je kukovima pre nego što je bacila baletana na pod."
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Neda Ukraden otkrila tajnu dobrog izgleda

Izvor: Scandal.rs, 22.Okt.2014

Britanski mediji već drugu nedelju zaredom pišu o seksi nastupima 64-godišnje Nede Ukraden, koja nam je otkrila kako uspeva da bude u top formi...- Sve je to genetika. Ne vežbam koliko bih želela, već koliko i kada stignem. Evo juče sam igrala tenis sat vremena jer to volim, a idem još i na plivanje....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.