Natalija Stevanović bez plasmana u glavni žreb Vimbldona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2022, 18:33

Natalija Stevanović bez plasmana u glavni žreb Vimbldona

Srpska teniserka Natalija Stevanović nije uspela da se plasira u glavni žreb Vimbldona, pošto je danas u trećem kolu kvalifikacija poražena od Medison Inglish iz Australije 7:6 (7:2), 2:6, 6:2.

Stevanovićeva nikad nije učestvovala u glavnom zrebu nekog od gren slem turnira, a do poslednjeg kruga kvalifikacija dogurala je i na Rolan Garosu 2020. godine.

Vimbldon počinje u ponedeljak, 27. juna, a završava se 10. jula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šteta " Srbija bez još jedne predstavnice na Vimbldonu

Izvor: B92, 23.Jun.2022

Srpska teniserka Natalija Stevanović nije uspela da se plasira u glavni žreb Vimbldona, pošto je u trećem kolu kvalifikacija poražena od Medison Ingliš...Australijanka je do trijumfa i plasmana u glavni žreb došla posle dva časa i 45 minuta borbe, po setovima – 7:6 (2), 2:6, 6:2...Natalija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.