Vavrinka, Kveri, Izner, Karlović i drugi na Dorćolu

Izvor: Beta, 26.Mar.2010, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vavrinka, Kveri, Izner, Karlović i drugi na Dorćolu

BEOGRAD, 26. marta 2010. (Beta) - Svi najbolji srpski teniseri i ove godine će učestvovati na Srbija Open turniru na terenima sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" na Dorćolu na kome će nastupiti barem osam igrača koji su trenutno medju najboljih 50 na svetu.

Prvi nosilac i branilac titule biće drugi teniser sveta Novak Djoković, a beogradska publika će, kako su na današnjoj konferenciji za novinare objavili organizatori turnira, moći da vidi i preostale srpske reprezentativce: Viktora Troickog, Janka Tipsarevića i Nenada Zimonjića.

Prisutni će biti i reprezentativci SAD Džon Izner i Sem Kveri, koji su ranije ovog meseca u Beogradu izgubili od Srbije u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa, kao i Stanislas Vavrinka, 23. igrača na ATP rang listi i 29. teniser sveta Ivo Karlović iz Hrvatske.


Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika imena na "Srbija Openu"

Izvor: B92, 26.Mar.2010

Na teniskom turniru "Srbija Open" i ove godine će učestvovati najmanje osam igrača koji se nalaze među najboljih 50 na ATP listi...Prvi nosilac i branilac titule biće drugi teniser sveta Novak Đoković, a beogradska publika će, kako su na današnjoj konferenciji za novinare objavili organizatori...

Nastavak na B92...

Još bolji tenis na Dorćolu

Izvor: RTS, 26.Mar.2010

Svi najbolji srpski teniseri i ove godine će učestvovati na Srbija Open turniru na terenima sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" na Dorćolu, na kome će nastupiti barem osam igrača koji su trenutno među najboljih 50 na svetu. ..Prvi nosilac i branilac titule biće drugi teniser sveta Novak...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.