Nagradni fond US Opena 2017. veći za 50 odsto

Izvor: Studio B, 20.Mar.2013, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagradni fond US Opena 2017. veći za 50 odsto

Otvoreno prvenstvo SAD u tenisu povećaće 2017. nagradni fond za 50 odsto i iznosiće 38 miliona evra, prenose svetske agencije.

Kako se navodi, ovaj iznos je skoro duplo veći od prošlogodišnjih nagrada. Ovogodišnji nagradni fond US Opena povećan je za osam miliona dolara i sada iznosi 33,6 miliona dolara, odnosno 26 miliona evra.   

Pored povećanja nagradnog fonda, organizatori US Opena najavili su da će muško finale od 2015. godine ponovo biti nedeljom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dok će se polufinalni mečevi igrati u petak. 

Zvaničnici US opena pomerili su u decembru održavanje finala u muškoj konkurenciji ove godine za ponedeljak, dok će žensko finale biti održano u subotu. Ova promena rasporeda usledila je pošto je kiša nekoliko godina unazad primoravala organizatore US Opena da pomeri muško finale u ponedeljak. 

Poslednji godišnji gren slem turnir ove godine igra se na terenima Flešing Medousa od 26. avgusta do 9. septembra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

US Open vraća stari raspored – Ukida se ponedeljak

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2013, 00:02

U decembru je najavljeno da će se ovogodišnji US Open igrati dan duže i da će finale na programu biti u ponedeljak, stari, provereni raspored se vraća, ali tek od 2015. godine.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.