NOVAKA NIKO VIŠE NE MOŽE DA STIGNE: Đoković u četvrtfinalu Beča (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 21:11

NOVAKA NIKO VIŠE NE MOŽE DA STIGNE: Đoković u četvrtfinalu Beča (FOTO)

Najbolji teniser sveta u dva seta savladao Bornu Ćorića.

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Beču, pošto je u osmini finala savladao hrvatskog tenisera Bornu Ćorića sa 2:0 (7:6 (13:11), 6;3) posle dva sata i devet minuta igre. Najbolji teniser sveta će u narednoj rundi igrati protiv pobednika meča između Poljaka Huberta Hurkača i Italijana Lorenca Sonega, a ovom pobedom je obezbedio prvo mesto do kraja godine.

Prvi set obeležila je velika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << borba u kojoj nijedan teniser nije ni za milimetar popuštao. Osvajali su Đoković i Ćorić gemove na svoj servis uz manje ili više muke, ali nije bilo brejk prilika sve do devetog gema kada Ćorić nije uspeo da iskoristi dve šanse, a zatim i još jednu u 11. gemu pa se otišlo u taj brejk, a to je Novakova teritorija. Ipak, najboljem teniseru sveta bilo je nephodno mnogo dobre igre da bi slomio Ćorića koji je propustio četiri set lopte i konačno osvojio prvi set posle skoro 80 minuta igre.

Novak Djokovic y una respuesta formidable al drop shot de Coric 👏🏻🔥#ErsteBankOpenpic.twitter.com/O91izK0dxS

Tenis Central (@Tenis_Central) October 28, 2020

Krenuo je Partizan da niže pobede, a ta serija trebalo bi da se nastavi večeras (20.30), kada u Halu sportova stiže francuski Burž. Kvota na pobedu crno-belih je 1,20, a trijumf domaćina s više od 9,5 poena razlike nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Burž.

Način na koji je izgubio prvi set, kao i četiri propuštene set lopte verovatno su malo uticvale i psihološki na Ćorića kome je Novak oduzeo servis već u trećem gemu, a zatim ga u narednom potvrdio za vođstvo 3:1. Imao je najbolji teniser sveta još tri šanse u petom gemu, ali je Hrvat uspeo da se odbrani i sačuva svoj servis. Potom je usledila period igre u kojem su oba tenisera osvajala gemove na sopstveni servis, da bi u devetom gemu Novak dočekao priliku za brejk, ali je nije iskoristio. Ipak, nekoliko minuta kasnije je imao i drugu brejk loptu i ostvario trijumf vredan četvrtfinala.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.