NOVAKA DOČEKALO IZNENAĐENJE U ADELEJDU: Navijači mu spremili specijalan doček (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 19:24

NOVAKA DOČEKALO IZNENAĐENJE U ADELEJDU: Navijači mu spremili specijalan doček (VIDEO)

Najbolji teniser sveta provešće dve nedelje u karantinu pre odlaska u Melburn.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doputovao je u Australiju, odnosno Adelejd, pošto će tamo provesti dve nedelje u karantinu pred početak Australijan opena, prvog Gren slema u sezoni.

Poznato je da Đoković ima veliki broj navijača u Australiji, a upravo su mu oni poželeli dobrodolicu preko Novakovog kluba navijača kao i uspešnu 2021. Među njima se našla i Minja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Princip koja je dobila poziv od Novaka da bude na jednom njegovom treningu.

And this Mia. @DjokerNole invited her to play with him in one of his practice during @AustralianOpen 😊❤ pic.twitter.com/LTZKzrv3h1

— NovakDjokovicFanClub (@NovakFanClub) January 14, 2021

 - Ja sam Mia Princip iz Sidneja u Australiji. Moje želje za Novaka u 2021. su da ima sreće i da sa Srbijom opet osvoji ATP Kup. Podržavaću te sve vreme. Vidimo se u Melburnu. Želim ti mnogo ljubavi, zdravlja i sreće - napisala je Mia.

Osim Mie, sreću su Đokoviću poželeli Ejmi i Brajan sa Filipa, kao i dečak Lahlan koji će se kao i Mia naći na nekom od Novakovih treninga kada najbolji svetski teniser stigne u Melburn.

We love how the younger generations support @DjokerNole

This is Lachlan from Australia wishing Novak all the best for 2021 ❤ pic.twitter.com/RT90pW8Qj4

— NovakDjokovicFanClub (@NovakFanClub) January 14, 2021

Po svemu viđenom očigledno će Novak i ove godine imati veliku podršku na Ozi openu kao i prethodnih godina, što i ne čudi pošto je osam puta osvaja titulu na ovom turniru.

Arsenal se u jednom trenutku nalazio blizu zone ispadanja, ali je pobeda u derbiju nad Čelsijem preokrenula stvari, usledila su još dva trijumfa, a večeras (21.00) protiv Kristal Palasa Tobdžije imaju priliku da vežu četvrtu pobedu u Premijer ligi. Kvota na keca je 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal – Kristal Palas.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Najlin Ešli, devojka košarkaša Krisa Hamfrisa
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.