NOLE i JELENA u Hrvatskoj ZAPEVALI Olivera Dragojevića!

Izvor: Mondo, 21.Jul.2019, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOLE i JELENA u Hrvatskoj ZAPEVALI Olivera Dragojevića!

Bračni par je trenutno na odmoru, gde su se opustili uz zvuke gitare i zapevali.

  Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova žena Jelena, trenutno uživaju s prijateljima na odmoru u Hrvatskoj, na ostrvu Korčula.

Tamo se Nole verovatno odmara od trijumfa nad Rodžerom Federerom na Vimbldonu, gde je još jedno pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zašto je najbolji u ovoj igri.

"Zahvalan sam što provodim kvalitetno i posebno vreme sa Jelenom u Hrvatskoj. Pevamo sa jednom grupom s ostrva Korčula. Predivno iskustvo", tvitovao je Đoković i objavio video u kojem se vidi kako Jelena i on pevaju pesmu Olivera Dragojevića "Kad mi dođeš ti".

Novak Đoković: Sve dugujem Jeleni...

Novak je dodao u heštegu da je ipak bolji u tenisu, nego u pevanju...

Pogledajte:

Grateful to spend quality and special time with Jelena in Croatia. Singing with klapa group from Korčula island. Wonderful experience. #iambetterattennispic.twitter.com/T5AndGDJJI

— Novak Djokovic (@DjokerNole) July 21, 2019
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak uživa u Hrvatskoj posle trijumfa na Vimbldonu, zapevao sa klapom! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2019

Više nego zasluženi odmor pred nove izazove...Nekoliko dana posle spektakularnog finala Vimbldona i trijumfa u duelu protiv Rodžera Federera, najbolji teniser sveta Novak Đoković otišao je sa portodicom na odmor u Hrvatsku, konkretno na Korčulu, gde uživa ''punim plućima''...Večeras se na Instagramu...

Nastavak na Sportske.net...

NOLE I JELENA UŽIVAJU KAO BOGOVI: Pogledajte SPEKTAKULARNE fotke koje je Đoković objavio sa letovanja u Hrvatskoj (FOTO)

Izvor: Kurir, 22.Jul.2019, 19:38

Jelena i Novak Đoković uživaju na letovanju i koriste sve čari hrvatskog primorja.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.