NIJE HTEO DA PREĆUTI: Đoković opleo po organizatorima Vimbldona! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2017, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE HTEO DA PREĆUTI: Đoković opleo po organizatorima Vimbldona! (FOTO)

Najbolji srpski teniser ubedljivom igrom protiv Francuza Manarina izborio plasman u četvrtfinale.

Posle ekspresne pobede nad Adrijanom Manarinom iz Francuske (izveštaj pročitajte OVDE), Novak Đoković se u razgovoru sa novinarima osvrnuo na dešavanja u ponedeljak na Vimbldonu.

Epski meč Nadala i Žil Milera iz Luksemburga, naterao je organizatore da pomere duel Noleta i Francuza za utorak, što se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvom reketu Orlova nikako nije svidelo.

- Mislim da je greška što nismo igrali juče, to je bila pogrešna odluka. Na Centralnom terenu je moglo da se igra jer ima krov i svetla, moglo smo da igramo do 23.00, ali su oni doneli takvu odluku. Otišli smo kod sudija i supervizora oko 20 časova i ne vidim logiku zašto se nije igralo juče. Srećom, danas su nas stavili na Centralno teren - istakao je Novak.

Đokovića je posebno razočarao jedan podatak:

- Rekao sam sve što sam imao o tome. Nije mi jasno zašto nismo igrali sinoć, želeo sam da igramo i bilo je uslova. Držali su nas "u mraku" više od dva sata. Sudije su bile neodlučne i na kraju nije bilo premeštanja mečeva. Razumećete, ali ne želim o tome da pričam, posebno jer je druga nedelja Gren Slema. Ne želim da se priča o tome i da se drugi ljudi i igrači možda 'kače' na to - podvukao je prvi reket Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.