NIJE DOBRO POČELO: Srbija poražena u prvom meču

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2023, 17:54

NIJE DOBRO POČELO: Srbija poražena u prvom meču

Mia nije razočarala, ali nije uzela ni set.

Teniserke Srbije igraju sa Rumunkama u Kraljevu za plasman u elitni rang Bili Džin King kupa (nekadašnji Fed kup). U prvom meču Mia Ristić je poražena od Elene Gabrijele Ruse sa 2:0 (7:6, 6:3).

Srpska teniserka pružila je dobar otpor skoro 200 mesta bolje plasiranoj Rumunki u meču koji je trajaotačno dva sata.

Ristićeva je dobro otvorila meč, povela je sa 3:1, ali je njena rivalka već u narednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gemu vratila brejk. Srpska teniserka je na sredini sea imala problema i sa prvim servisom, što je rivalka iskoristila da uzme brejk i povede sa 5:4.

Usledila je maratonska borba u kojoj su teniserke razmenile ukupno tri brejka, da bi ušle u taj-brejk, gde je srpskoj teniserki ponestajalo je koncentracije i snage.

Bolje je opet krenula Ristićeva. Povela je sa 2:0, imala i brejk loptu, a onda je propustila dve brejk lopte, gde je Rumunka ušla u ritam i lako stigla do poravnanja.

Usledila je ponovna razmena brejkova, nakon čega je Mia izgubila ritam i do kraja nije uzela ni gem.

Sledeća Aleksandra Krunić igra protiv Žaklin Kristijan. Sutra su na programu takođe dva singla, a ukoliko bude nerešeo igraće se i dubl na kraju.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Neuspeh Srbije u Kraljevu

Izvor: B92, 11.Nov.2023, 17:11

Ženska teniska reprezentacija Srbije izgubila je u Kraljevu od Rumunije sa 0:3, u plej-ofu za plasman u kvalifikacije Svetske grupe Bili Džin King kupa...U prva dva singl meča juče su poražene Mia Ristić i Aleksandra Krunić, a danas je u trečem meču izgubila i Lola Radivojević...Ona je poražena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.