Mekinro: Đoković kao da ne želi da bude na terenu

Izvor: B92, 07.Jun.2017, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekinro: Đoković kao da ne želi da bude na terenu

Nekada najbolji teniser sveta Džon Mekinro doveo je u pitanje želju Novaka Đokovića da se bori tokom četvrtfinala Rolan Garosa.

Srbin je ubedljivo poražen od Austrijanca Dominika Tima sa 7:6 (5), 6:3, 6:0 i ostao bez titule u Parizu, drugog mesta na ATP listi, a možda čak i trećeg.

"Izgledao je kao da ne želi da bude na terenu. Da li će uspeti da pronaže motivaciju? S obzirom na velike uspehe koje je imao hoće, ali to je odjednom postalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pitanje", rekao je Mekinro.

Đoković je bez titule na velikim turnirima već 12 meseci, za godinu dana izgubio je više od 11.000 ATP bodova, a protiv Tima je prvi put izgubio set bez osvojenog gema na Gren slemu posle 12 godina.

"Delovalo je skoro nemoguće dok gledaš, meč ovakvog tempa. Mats Vilander i ja govorimo iz iskustva kada kažemo da kad izgubiš oštrinu, kada misliš da više nema ničega ispred tebe, teško je da se vratiš. Nas dvojica nikad nismo uspeli", dodao je Amerikanac.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mekinro o Đokoviću: Kao da nije želeo da bude na terenu...

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jun.2017

Šta se dogodilo sa Novakom Đokovićem, pogotovo u trećem setu meča sa Dominikom Timom? Pošto je Džim Kurijer upro prstom u španskog "gurua" Pepe Imaza, legendarni Džon Mekinro oštro je kritikovao našeg asa, koji je izgubio i drugo mesto na "turu"...- Izgledao je kao da ne želi da bude na terenu....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.