Izvor: RTS, 26.Jun.2022, 18:35

Mari: Jedino je Lendl pristao da me trenira

Britanski teniser Endi Mari priznao je da su brojni treneri odbili da sarađuju sa njim, ali je istakao da je jedino Ivan Lendl pristao, prenosi britanski Bi-Bi-Si.
Mari je u proteklih nekoliko godina imao dosta problema sa povredama, posebno sa kukom koji je morao da operiše nekoliko puta. On je trenutno 51. teniser sveta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Pomaže kada imam Ivana u mom timu. U prošlosti smo imali mnogo uspeha, dobro se poznajemo, a on i dalje veruje u mene. Nema mnogo ljudi i trenera koji su to radili u prethodnom periodu, ali on jeste. Većim delom moje karijere, kada sam pregovarao sa potencijalnim trenerima, to se dobro završilo. Ovog puta me je mnogo trenera odbilo i bilo mi je teško", rekao je Mari.
Britanski teniser je igrao na turniru u Štutgartu, ali je potom propustio nastup u Kvinsu.
Lendl će treći put u karijeri sarađivati sa Marijem. Britanski teniser je za vreme saradnje sa Lendlom osvojio dve titule na Vimbldonu, kao i Ju Es open.
"Ne znam za koje trenere biste rekli da su zaista na vrhunskom nivou, koji bi mogli da vam pomognu da osvojite velike turnire. Zahvalan sam Ivanu što se vratio da radi sa mnom i pomogne mi da ostvarim ono što želim", naglasio je Mari.
Britanski teniser će u ponedeljak igrati u prvom kolu Vimbldona protiv Australijanca Džejmsa Dakvorta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.