Majami - Lajović zakazao duel sa Nišikorijem

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2019, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majami - Lajović zakazao duel sa Nišikorijem

Težim putem stigao je Dušan Lajović do plasmana u drugo kolo Mastersa u Majamiju gde ga čeka Kei Nišikori.

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo Mastersa u Majamiju, pošto je na startu turnira savladao Pabla Kuevasa rezultatom 2:1 (6:4, 6:7, 6:3).

Duel 44. tenisera sveta i kvalifikanta Kuevasa trajao je dva sata i 15 minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a činjenica je da je Lajović mogao mnogo brže do plasmana u drugo kolo.

U taj-brejku drugog seta Lajović je imao tri meč lopte koje nije iskoristio, pa je pitanje pobednika rešavano u trećem setu.

Jedan brejk na kraju je bio dovoljan Duciju da napravi razliku i da upiše prvi trijumf u međusobnim duelima sa Kuevasom kojih je do sada bilo tri.

U drugom kolu Dušana Lajovića čeka duel sa Keijem Nišikorijem koji je postavljen za petog nosioca na turniru i bio je slobodan u prvom kolu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lil - Troicki eliminisan u trećem kolu

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2019, 00:30

Srpski teniser Viktor Troicki eliminisan je u trećem kolu čelendžera u Lilu...Nakon dva trijumfa bez izgubljenog seta i dobrog starta u meču osmine finala, srpski teniser Viktor Troicki eliminisan je sa turnira u Lilu...Bolji od Troickog bio je domaći takmičar Grigoar Barer koji je slavio posle...

Nastavak na Sportske.net...

Lajović nakon Nišikorija: Nije bilo lako, ostvarena velika pobeda

Izvor: RTS, 22.Mar.2019

Srpski teniser Dušan Lajović izjavio je nakon jedne od najvećih pobeda u karijeri nad Nišikorijem da je ponosan jer je ponovo savladao jednog od deset najboljih tenisera na svetu, uprkos nešto lošijim uslovima za igru. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.