Majami: Jankovićevu žreb vodi ka Azarenki, možda i Halepovoj

Izvor: Sportal.rs, 23.Mar.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majami: Jankovićevu žreb vodi ka Azarenki, možda i Halepovoj

Srpska teniserka Jelena Janković slobodna je u prvom kolu WTA turnira u Majamiju, a u drugom će joj protivnica biti bolja iz meča između Beloruskinje Viktorije Azarenke i Špankinje Silvije Soler Espinose, odlučeno je žrebom.

Janković je u nedelju izgubila u finalu Indijan Velsa od Simone Halep iz Rumunije, a moguće je da će 17. i treća teniserka sveta ponovo sastati u četvrtom kolu turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u Majamiju. I Ana Ivanović je slobodna u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv pobednice meča između Monike Puig iz Portorika i kvalifikantkinje.

Kako dalje prenosi Beta, Ivanović se nalazi u prvoj četvrtini žreba u kojem je i prva igračica sveta i aktuelna šampionka Majamija Serena Vilijams. Ukoliko prođe prva dva kola, moguća protivnica šeste teniserke sveta u trećoj rundi je Nemica Sabine Lisicki, 21. na WTA listi.

Aleksandra Krunić, 77. teniserka na WTA listi, u prvom kolu igra protiv 44. teniserke sveta, Amerikanke Medison Brengl. Ukoliko prođe u drugo kolo protivnica će joj biti peta teniserka sveta, Dankinja Karolina Voznjaki.

Bojana Jovanovski, koja je trenutno na 65. mestu na WTA listi, u prvomkolu igra protiv 39. teniserke sveta Mone Bartel iz Nemačke, a ako prođe u drugo protiv Ukrajinke Elene Svitoline.

Turnir u Majamiju počeće u sredu.

(Foto: Beta/AP Photo/Mark J. Terrill)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.