MURATOGLU UPOREDIO VELIKU TROJKU: Novak je nedvosmisleno najuspešniji

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2023, 13:43

MURATOGLU UPOREDIO VELIKU TROJKU: Novak je nedvosmisleno najuspešniji

Rodžer voli tenis, Nadal voli da se muči.

Jedan od najpoznatijih teniskih trenera na svetu Patrik Muratoglu upustio se u avanturu upoređivanja trojice najboljih tenisera svih vremena. Muratoglu je nedavno rekao da nema dileme oko toga da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena, a ovog puta je pričao o razlikama između njega, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

 - Rodžer verovatno najviše voli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tenis. To je pravi igrač, voli tenis, diše ga, živi ga i baš zao ga je igrao tako kako ga je igrao - rekao je Muratoglu u razgovoru za "Tennis Majors", a najkraće je opisivao Španca. - Rafa voli da se bori, da se muči, da izgara od prvog do poslednjeg poena.

Za kraj je ostavio Novaka Đokovića koji je nedavno na Ju Es Openu osvojio 24. gren slem titulu.

 - Novak voli da dominira, da napreduje, ima volju da bude bolji od svakoga. U tom bolju je superioran u odnosu na ostale. Želi više, spreman je da učini više. Želi da bude na vrhu sveta. Činjenica da su Federer i Nadal popularniji ga dodatno motiviše da bude bolji od njih. Čini mi se da je to u njemu stvorilo osvetničku volju, da bude nedvosmisleno uspešniji od njih - zaključio je Muratoglu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.