Lajović u drugom kolu, Bozoljac bez Srbija opena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2012, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović u drugom kolu, Bozoljac bez Srbija opena

BEOGRAD -

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Srbije, pošto je danas pobedio Jevgenija Donskoja iz Rusije rezultatom 7:5, 6:4.

Za ulazak u četvrtfinale, Lajović će igrati protiv pobednika meča u kojem se sastaju Amerikanac Rajan Harison i Brazilac Žoao Souza.

Mladi srpski teniser odigrao je izvanredan meč protiv Donskoja, koji na ATP listi zauzima 146. poziciju.

Zahvaljujući izvanrednim servisima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Lajović protivniku nije omogućio nijednu priliku za brejk, a sam je iskoristio po jednu u svakom setu.

Iako pobeda Lajovića rezultatski ne deluje ubedljivo, on je potpuno nadigrao ruskog tenisera, koji je u 11 gemova na servis srpskog igrača osvojio samo 13 poena.

Večeras u 20 časova, meč prvog kola će na turniru u Beogradu odigrati i Marko Đoković, a protivnik će mu biti Italijan Filipo Volandri.

Srpski teniser Ilija Bozoljac nije uspeo da se plasira u glavni žreb Srbija opena u Beogradu, pošto je u poslednjem, trećem kolu kvalifikacija izgubio od Slovenca Aljazua Bedenea sa 6:4, 6:1.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.