Lajović poražen od Karlovića

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Okt.2015, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović poražen od Karlovića

BAZEL - Srpski teniser Dušan Lajović nije uspio da se plasira u četvrtfinale ATP turnira u Bazelu pošto je danas u osmini finala izgubio od Hrvata Iva Karlovića u dva seta - 7:6 (4), 7:5.

Lajović, 93. na ATP listi, pružio je sjajan otpor za 70 mjesta bolje rangiranom protivniku, ali mu je ponestalo koncentracije u odlučujućem trenutku.

Igrao je potpuno ravnopravno sa jednim od najboljih svjetskih servera; >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << tokom čitavog duela viđen je samo jedan brejk, i to u 12. gemu drugog seta, kojim je 36-godišnji hrvatski veteran riješio pitanje pobjednika nakon blizu sat i po zanimljive borbe.

Karlović je opravdao očekivanja ponajviše zahvaljujući svom najjačem oružju, ubitačnom servisu, za kojeg rješenja nije imao ni njegov prethodni rival, drugi nosilac Stanislas Vavrinka.

Turnir u Bazelu igra se za ukupan nagradni fond od dva miliona evra, a titulu brani Rodžer Federer.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.