Lajović poražen od Dolgopolova u Majamiju

Izvor: Studio B, 24.Mar.2014, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović poražen od Dolgopolova u Majamiju

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u osminu finala turnira masters serije u Majamiju, pošto je u trećem kolu izgubio od Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova, posle velike borbe u tri seta, rezultatom 3:6, 6:0, 7:6 (7:5).

Lajović je odigrao izvanred meč i propustio je veliku priliku da zabeleži najvredniju pobedu u karijeri. 

U trećem setu Lajović je vodio 5:4 i servirao za meč, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << mu se tada "ruka stegla" i 23. teniser sveta je uspeo da napravi brejk i kasnije izbori taj brejk. Ni tada Lajović nije imao sreće, jer je kod rezultata 5:5 osvojio poen, ali je linijski sudija uzviknuo aut, iako se posle čelendža pokazalo da je lopta bila u terenu bar petnaestak centimetara. To je potpuno dekoncentrisalo srpskog tenisera, koji je lako izgubio naredna dva poena i izgubio. 

Uprkos porazu, Lajović može da bude zavovoljan učešćem na turniru u Majamiju, jer će na ATP listi napredovati više od deset mesta i biće među 80 najboljih igrača sveta.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Lajović i Ivanovićeva eliminisani

Izvor: Danas, 25.Mar.2014, 09:41

Veliku priliku da ostvari najbolji rezultat u karijeri imao je Dušan Lajović u trećem kolu Mastersa u Majamiju, ali je posle velike borbe koja je trajala više od dva sata izgubio od favorizovanog Aleksandra Dolgopolova iz Ukrajine sa 2:1 (3:6, 6:0, 7:6). Slično je bilo i u meču između 12. i osme...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.