Lajović osvetio Đokovića, naredni rival Čilić

Izvor: B92, 09.Mar.2019, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović "osvetio" Đokovića, naredni rival Čilić

Srpski teniser Dušan Lajović, u prvom kolu Indijan Velsa savladao je Tara Danijela rezultatom 2-0 i plasirao se u narednu fazu takmičenja.

Srpski teniser je slavio nakon borbe, po setovima 7:6, 6:4 posle skoro dva sata igre.

Podsećamo, Taro Danijel je prošle godine eliminisao najboljeg srpskog tenisera, Novaka Đokovića u drugom kolu Indijan Velsa.

Lajović je prvi napravio brejk u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << setu, ali mu je onda naglo pala koncentracija. Danijel je poveo sa 5:3, imao priliku da odservira za set, ali je srpski teniser uspeo da se vrati i izjednači.

U taj – brejku opet je prvi poveo Japanac, međutim, Dušan je hrabrom igrom na osnovnoj liniji vezao pet od poslednjih šest poena i poveo sa 1-0.

Drugi set je počeo sigurnom igrom na svom servisu oba tenisera, pa je Lajović poveo sa 3:2 u gemovima, da bi prvi brejk usledio odmah u sledećem gemu, koji je Japanac momentalno vratio i dobio gem na svom servisu, pa je rezultat izjednačen na 4:4.

Lajović je sjajnom igrom u sledećem gemu vratio prednost na 5:4, da bi za konačnih 6:4 napravio brejk i ostvario veliku pobedu na ATP turu posle dužeg vremena.

U drugom kolu, Lajović će igrati protiv hrvatskog tenisera, Marina Čilića.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.