Lajović eliminisan u prvom kolu turnira u Lionu

Izvor: RTS, 20.Maj.2019, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović eliminisan u prvom kolu turnira u Lionu

Srpski teniser Dušan Lajović poražen je od Francuza Žoa Vilfreda Conge sa 2:0 (6:7, 4:6) u prvom kolu turnira u Lionu. Conga će u karednom kolu igrati protiv boljeg iz duela Australijanca Bernarda Tomića i Kanađanina Stivena Dijeza.
Meč Lajovića, koji je 31. igrač na listi najboljih tenisera, i Conge, koji je trenutno 92. na listi, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trajao je sat i 45 minuta.

Ravnopravni duel suparnika trajao je tokom celog prvog seta u kome su obojica napravila po jedan brejk, pa se na kraju pobednik odlučivao u taj-brejku koji je Conga dobio sa 7:4.
U nastavku meča Lajović nije uspeo da se vrati u igru i načini preokret, a Conga je u sedmom gemu osvojio brejk koji je sačuvao za osvajanje drugog seta i konačne pobede sa 6:7, 4:6.
U narednom kolu Žo Vilfred Conga će igrati protiv pobednika iz duela Australijanca Bernarda Tomića i Kanađanina Stivena Dijeza.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.